Šílený Pavel Novotný opět úřadoval. Na večírek televize Prima v Hard Rock Cafe dorazil jen v noční košili a blonďaté paruce. Důvod? Kateřina Kristelová! „Katka všude rozhlásila, že na tomhle večírku ukáže svůj nový účes. A já si řekl, že by byla škoda, kdyby se všichni museli dívat jen na to, a tak jsem se rozhodl, že se pokusím postarat o další rozruch,“ řekl Novotný navlečený jen v noční košili.

Kateřina Kristelová z večírku brzy zmizela
Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan

„Když jsem na večírek dorazil, tak jsem kousek od vchodu potkal Katku. Hned jsem ji jako slušný chlapec šel pozdravit, ale ona dělala, že mne nevidí. Když jsem se pak vrátil a hledal jsem ji, tak mi lidé řekli, že už odešla. Někdo dokonce tvrdil, že kvůli mně. A já si přitom tolik chtěl vyfotit s jejím přítelem hokejkou. Dokonce jsem mu přinesl i svoje brusle, které jsem mu podepsal a chtěl jsem mu je věnovat. Škoda, že museli tak brzo domů. Vůbec jsem netušil, že když přijdu v paruce a noční košili, tak že všichni budou fotit mě a nikoliv Katky nový účes,“ naoko smutnil Pavel Novotný.

Pavel Novotný se opět předvedl
Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan

Ten při tom vede s Kristelovou už několik měsíců mediální válku, kdy si navzájem uštědřují slovní políčky. Naposledy Novotný zparodoval Kristelové kalendář, když se sám nechal nahý vyfotit v identických pózách. A výsledek? Jeho parodický kalendář má větší úspěch něž Kristelové originál.

Čtěte také:








„O ten kalendář je strašný zájem. Vůbec jsem to nečekal. Jedna síť knihkupectví ho chce dokonce prodávat ve svých prodejnách a ráda by hned vedle něho nabízela i ten kalendář Katky. Uvidíme, jestli s tím ale bude Káča souhlasit,“ řekl Novotný.

Fotogalerie
4 fotografie