Markéta se na první pohled zamilovala do bývalého televizního moderátora a současného tiskového šéfa pražského magistrátu Daniela Častvaje (35). A jak dokazují exkluzivní fotografie Blesk.cz, dokonce s ním vyrazila obytným autem na romantickou dovolenou do Itálie.

Plánková se s Častvajem seznámila díky své nadaci. „V květnu se Markéta sešla s Častvajem kvůli propagaci svojí nadace. Chce pomáhat dětem ze sociálně slabých rodin,“ svěřila Blesk.cz Markétina kamarádka.

Plánková založila nadaci proto, že sama na vlastní kůži poznala, co to je nemít zázemí a peníze. Kolega a bývalý milenec Roman Štolpa ji opustil, když mu oznámila, že je těhotná. Hned po porodu proto musela herečka nastoupit do práce, jinak by s dcerou v pronajaté garsonce živořila.

Nechutné tahanice se Štolpou o alimenty Plánkovou zcela vyčerpaly, a tak není divu, že pak na pár let herečka zcela zanevřela na muže. Srdce jí otevřel až před třemi měsíci právě Daniel Častvaj. „Padli si do oka hned na první schůzce. Daniel Markétu pozval na večeři a ona nabídku okamžitě přijala,“ dodala svědkyně jejich prvního setkání.

Fotogalerie
12 fotografií

Tento týden odjel zamilovaný pár na první společnou dovolenou i s Markétinou dcerou Agátou. Podle informací Blesk.cz vznikla myšlenka na první takřka rodinnou dovolenou zcela spontánně. Daniel před odjezdem totiž ani nevěděl, kam přesně a na jak dlouho chtějí jet. Nakonec z toho vyšla vítězně Itálie.

Karavan, do nějž usedla herečka Markéta Plánková (31) s dcerou Agátou (2,2) a novým přítelem Danielem Častvajem (35), doprovázely místo mávání zvědavé pohledy sousedek. Muže totiž v její společnosti dlouho nevídaly. Novou lásku si našla až pár let po rozchodu s Romanem Štolpou (43).

Hvězda Ordinace v růžové zahradě se svojí novou láskou vyrazila do Itálie, i když právě na tuto zemi by neměla mít příjemné vzpomínky. Otec její dcery Agáty, herec Roman Štolpa (44), totiž odjel se svými manželskými syny Matějem a Jakubem na stejné místo, když měla Markéta rodit. Zdá se ale, že léta problémů už herečka hodila za hlavu.

„S novým vztahem rozhodně počkám a určitě nebudu hledat v herecké branži,“ svěřila se Plánková v době, kdy vrcholily její problémy se Štolpou. A také nechtěla pro vztah nikoho, kdo by měl jako její bývalý problémy s alkoholem. Přání se jí splnilo.

S Danielem si rozumí nejen Markéta, ale i její dcera a dovolenou, kterou pro obě své princezny připravil, se ukázal i jako muž se smyslem pro rodinu. A tu obě "holky" už potřebovaly jako sůl.