Vlaďka Erbová se zhroutila. Důvodem je skutečnost, že se rozhodla odstěhovat od svého manžela, hokejisty Zdeňka Bahenského. „Už jsou to dva měsíce, co bydlím sama, ale nedokážu se s tím vyrovnat. Pořád jen brečím a moc bych chtěla Zdeňka zpátky,“ přiznala se slzami v očích Blesku.cz krásná modelka.

Proč tedy od manžela utekla, když ho chce nyní zpátky? „Problémem byla jeho žárlivost, kvůli které mi dělal neustále scény, které byly drsnější a drsnější,“ smutně přiznává Erbová.

Jedna z nich se odehrála i na oslavě modelčiných narozenin, kde Bahenský Erbovou obvinil z toho, že ho podvádí s fotbalistou Vladimírem Šmicerem, který se na oslavě náhodou objevil. Celá scéna pak skončila tím, že si Bahenský pořezal ruku o džbán, který v záchvatu zuřivosti rozbil.

Fotogalerie
7 fotografií

„Mám Zdeňka opravdu ráda, máme spolu dcerku, kterou oba moc milujeme. Chtěla bych, abychom byli zase fungující rodina, ale to by se prostě jisté věci musely změnit a já si nejsem vůbec jistá, že se to povede. Zatím zkoušíme žít odděleně od sebe, ale rozvod rozhodně neplánujeme,“ uzavřela smutný příběh sexy kráska.