„Táta mámu nepozval. Je mi to dost líto a jí taky,“ řekla Blesk.cz na narozeninovém mejdanu v hotelu Ambassador se slzami v očích Slavíkova dcera Lucie.

A to ještě loni na Luciině svatbě Karel Gott s Kolářovou ochotně pózoval. „Táta se s mámou nebaví už rok. Strašně se naštval, když o něm řekla v novinách, že je sobec. Ona to tak ale neřekla,“ vysvětlovala Lucka. A smutně pokukovala po sestře Dominice (36). Ta totiž Karlovi přišla pogratulovat nejen s přítelem Timem, ale především se svou matkou a bývalou baletkou Antonií Zacpalovou (74).

„Domča tady mámu má a já ne, ach jo. Manžel pracuje, a tak jsem s sebou vzala tchyni. Měla tu být ale mamka,“ posteskla si Lucka, které Gott před rokem vystrojil za Prahou slušnou veselku. „Na té se s mámou k sobě chovali naposledy normálně. Od té doby ho neviděla,“ poznamenala Lucka.

A Iveta? „Řekla jsem o Karlovi, že má sobecké rozhodování. A to má. Celý život. On se rozhodl, že jeho maminka nemůže vědět, že má nemanželské dítě, on se rozhodl, že Lucka nikdy neponese jeho příjmení Gottová,“ trvá na svém Iveta. „Nechce mě slyšet, vidět, úplně mě odpískal, vymazal mě ze života,“ pokračuje Iveta. Nejvíc jí prý bylo líto, když ji Karel nepozval na letošní narozeninový koncert. „A Lucka ho o lístek pro mě žádala. Řekl, že nemá,“ přiznává Iveta.

Čtěte také:

Online z narozenin Karla Gotta

Videa z oslavy narozenin Karla Gotta