Opilý Petr Muk obtěžoval Václava Havla
Zpěvák Petr Muk, který se léčil z alkoholové závislosti a do konce života bude muset brát prášky, do sebe nalil víc vína, než si mohl vzhledem ke své zdravotní kondici dovolit. A na party to samozřejmě nezůstalo bez odezvy. Při cestě na WC se potkal s exprezidentem Havlem a vynucoval si na něm konverzaci. Při odchodu z večírku byl už tak ‚upravený‘, že ho musela jeho kamarádka pořádně podpírat.

Petra Muka musela při odchodu z Ambassadoru podpírat manželka
Autor: Martin Mithofer, Ladislav Křivan

365531:gallery:true:true

Jestliže Petr Muk byl v konzumaci alkoholu na mejdanu jedničkou, tak za dvojku platil rozhodně muzikant Richard Tesařík. Kvalitní víno, které na oslavu vybíral sám Mistr, mu totiž náramně zachutnalo.

Dcera Stanislava Grosse se válela pod stolem
Expremiér Stanislav Gross dorazil na oslavu se svou manželkou a dcerou, která se na party očividně nudila. Když si jí rodiče při konzumaci červeného vína nevšímali, klidně se válela na zemi pod stolem. Gross se vůbec těšil veliké pozornosti. Někteří hosté na něj u vchodu pokřikovali „Ahoj mašinfíro!“, a připomněli tak jeho 'nádražáckou' minulost.

Dcera Grossových se očividně nudila. Když rodiče popíjeli víno, válela se pod stolem
Autor: Martin Mithofer, Ladislav Křivan


Kateřina Brožová: Líbáčka s expřítelem
Herečka Kateřina Brožová se po celý večer nehnula od svého expřítele Petera Kovarčíka. Ukryli se v zadním salónku, kde si spiklenecky špitali. Jako lidé, kteří již k sobě nic necítí, tedy rozhodně nevypadali! To potvrzuje i jejich dlouhé loučení před Ambasadorem. Vzájemných polibků na rozloučenou se nemohli nabažit.

 

Brožová se před Ambassadorem loučí s Kovarčíkem
Autor: Martin Mithofer, Ladislav Křivan

365476:gallery:true:true

Čokova maminka sbírala autogramy
Pankáč Vilda Čok vzal s sebou do Ambassadoru svou maminku. Ta si pobyt mezi celebritami užívala plnými doušky. Do kabelky si vzala pro každý případ pořádný památníček, do něhož sbírala podpisy slavných. Blesk ji přistihnul u východu se Sabinou Laurinovou, Vildovou kolegyní z divadla.

Maminka Vildy Čoka sbírala na večírku autogramy slavných
Autor: Martin Mithofer, Ladislav Křivan

365470:gallery:true:true

Těhotná Csáková popíjela šampaňské

Zpěvačka Ilona Csáková, která je v šestém měsíci těhotenství, si musela nejdříve vystát frontu spolu s ostatními hosty, a pak překvapila tím, že si bez ohledu na své těhotenské bříško vesele popíjela šampaňské!

Těhotná Ilona Csáková popíjí šampaňské
Autor: Blesk.cz

Manželka Petra Koláře je těhotná

Manželka zpěváka Petra Koláře přišla do Ambassadoru ve volných šatech, pod kterými se jasně rýsovalo těhotenské bříško! Jak se zdá, bude mít známý rocker brzy dalšího potomka!

Další hosté přichází na oslavu Karla Gotta do vily na pražské Bertramce
Autor: Ladislav Křivan,Martin Mithofer

Václav Havel opět bez Dáši

Bývalý český prezident Václav Havel se na oslavě v Ambassadoru objevil pouze v doprovodu Michaela Kocába a bez manželky Dáši! Bez ní se nechal vidět i před několika dny na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Tají snad Havlovi manželské neshody?

Na oslavě samozřejmě nesmí chybět jedna z nejvýznamnějších osob devadesátých let Václav Havel.
Autor: Blesk - Martin Mithofer a Ladislav Křivan

365567:gallery:true:true


Kdo na party chyběl?

Lucie Bílá na oslavu nedorazila

Velká oblíbenkyně Karla Gotta Lucie Bílá na oslavu Mistrových sedmdesátin vůbec nedorazila! Podle informací Blesk.cz dala místo toho přednost pobytu v lázních Luhačovice se svou maminkou.

340495:gallery:true:true


Karel Gott oslavil 70. narozeniny! Online přenos čtěte ZDE.


Iveta Bartošová nepřišla kvůli kšeftům

Další ženou, kterou Mistr jistě na oslavě svých narozenin postrádal, byla i Iveta Bartošová. Ta je totiž podle informací Blesk.cz právě pracovně v Dubaji ve Spojených arabských emirátech. Vzhledem ke značným dluhům svého manžela Jiřího Pomeje se nelze divit, že dala vydělávání peněz přednost před zábavou...

Jirka Pomeje kulil oči a Ivetě to pomohlo postoupit dál!
Autor: Foto Blesk - Jiří Černohorský, Martin Mithofer


Vendulu Svobodovou přemohla nemoc

Vdova po známém skladateli a autorovi mnoha Gottových písní Karlu Svobodovi na oslavu nedorazila. Musela totiž zůstat doma s angínou! "Dostala jsem pozvání a Karlovi moc děkuju. Mám ale dost krutou angínu," okomentovala svoji neúčast Vendula.

Vendula Svobodová (37)
Autor: archiv Blesku - Jiří Hadač, David Malík, Jiří Rubeš


Fotogalerie z oslavy ZDE.