„Když byl zavřenej, chodily mi z vězení na syna Patrika tři čtyři stovky, někdy i jen 150 korun,“ prozradila Blesku druhá exmanželka Marka Víta Eva Sýkorová.

„Co je na tom divného? Po nástupu trestu jsem oznámil své finanční závazky. Z mého výdělku ve vězení pak určili částku na děti, kterou mi strhávali. A stát pak doplácel zbytek alimentů. Ty však já musím zpětně uhradit,“ přiznal Blesku »státní výpomoc« Vít, jemuž soud vyměřil na Patrika (10) měsíční částku 1500 korun.

360049:gallery:true:true

Zlatá nokia a superdrahé hodinky Cartier za půl milionu korun jsou součástí Vítova nebývale luxusního image

Jak dále Blesk zjistil, Vít kromě toho platí na dalšího syna Marka (16) první ženě Jaroslavě dalších 1500 korun a dva tisíce na dceru Barboru (18), kterou má s expartnerkou Šárkou. „Všem peníze posílám a mám na to doklady. Jen s Jaroslavou Vítovou jsem se teď dostal do konfliktu. Chce po mně asi 45 000, které však už vyinkasovala, když za mě dorovnával alimenty stát. Jenže já je teď budu muset státu zase vrátit. Takže od ní je to podvod a já na ni podám trestní oznámení!“ rozohnil se nad požadavkem exmanželky Vít, který si odseděl trest za návod ke zpronevěře.