Útěchou jí je aspoň pětiletá Nelly, s níž bydlí v Pyšelích za Prahou. „Netuším, kdy dojde na rozvod,“ přiznává bezradně. Nemůže se zbavit ponížení. Z toho, jak ji manžel podváděl s dcerou prvního československého kosmonauta Annou Remkovou. Chtěla by rozpadlý vztah nějak řešit, ale nejde to...

 

Adéla Gondíková
Autor: Tereza Fílová
Nevěra, lhaní a ponížení před celým národem. To vše si vytrpěla herečka a moderátorka Adéla Gondíková (35). Loni na podzim se rozpadlo její téměř sedmileté manželství s Ondřejem Brouskem (28).

Fotogalerie
1 fotografie


Nejmladší ze slavného rodu Brousků se zamiloval jinde a nechal Gondíkovou samotnou s pětiletou dcerou Nelly. „Termín rozvodu ještě nemáme,“ svěřila Blesku smutně Adéla. „Je to pořád stejné, ještě nejsme rozvedeni a ani nevím, kdy na to dojde. Žádný termín nemáme a ještě jsme se o tom ani nebavili, neřešíme to,“ vysvětlovala Adéla, která odchod manžela velmi špatně prožívala. Obzvlášť proto, že přesně v době, kdy si Brousek našel milenku, vážně spřádala plány na další dítě.

Brousek odešel od rodiny kvůli kolegyni z divadla Anně Remkové, dceři prvního československého kosmonauta. Kvůli tomu dala Adéla raději v divadle výpověď, než aby svého nevěrného manžela s milenkou potkávala.

„Víte, my vlastně ten náš život nijak neřešíme,“ dodala se smutným úsměvem Gondíková, která také přiznala, že se od podzimu žádný návrat nekonal. „Od prvního dne, co jsem se o všem dozvěděla, už spolu nejsme. Nebavíme se, a proto zatím ani rozvod není v běhu,“ vysvětlila Adéla, která zatím na jiného partnera nemá náladu.

Útěchou pro Gondíkovou je její pětiletá dcera Nelly a rodiče, se kterými Adéla bydlí ve společném domě. Podle informací Blesku románek Ondřeje Brouska s Annou Remkovou neskončil.