Dlouho nechtěl o vztahu s Barbarou mluvit a na útoky expřítelkyně, že se nestará o dceru, nereagoval. Mlčení ale prolomil: "Barbara mi prošla životem a zpustošila ho víc než barbar Conan," zkusil zažertovat.

Fotogalerie
4 fotografie

Po rozchodu s Červínem se Barbara přestěhovala k rodičům do Nového Jičína. "Chtěl jsem tam za ní a hlavně za malou jet i s mým synem Kubíkem. Barbara mi řekla, že s Kubou tam nesmím, protože by Rozárka cítila, že se jí plně nevěnuji. Vždyť je jí osm měsíců, není to žádná puberťačka. Ale co jsem měl dělat, měl jsem Kubu na víkend, tak jsem poslechl a nejel," rozčiloval se Červín. Bývalá partnerka podle jeho slov mu poté slíbila, že s dcerou přijede za ním do Prahy. "Ona opravdu přijela, ale jen si ode mne vzala papíry na auto. Nic jiného ji nezajímalo a dceru samozřejmě nepřivezla," stěžuje si 'milionář'.

Červín tvrdí, že i když je Rozárka tak malá, dokázal by se o ni klidně sám postarat a Barbara nemusí mít strach mu dceru svěřit. "Vždyť jsem s ní byl sám i pár dní a péči o ni jsem zvládl bez problémů," říká.

Momentálně nemůže pro svoji expartnerku najít žádné dobré slovo. "Raději neřeknu nic, protože bych musel být vulgární," uvedl pro Blesk. Přesto věří, že se vztahy nějakým způsobem urovnají, minimálně kvůli dceři.