Nikdo ze štábu právě připravovaného nováckého seriálu Dokonalý svět na tu scénu asi do smrti nezapomene. Proti sobě stojí herečka Jitka Čvančarová a herec a zpěvák Sagvan Tofi. Najednou se ozve hlasité plesknutí, po kterém si Tofi drží levou polovinu tváře, která je navíc úplně rudá. Herečka mu totiž právě uštědřila pořádnou facku.

Fotogalerie
8 fotografií

Za co? Tofi byl totiž na Čvančarovou poněkud neomalený a krásná herečka si to nenechala líbit. Samozřejmě, že hrubiánem se Tofi stal jen podle scénáře seriálu Dokonalý svět.

„Všechny na place ale překvapilo, s jakou intenzitou se Jitka do role ponořila. Když se natáčela scéna s fackováním, tak Sagvana vůbec nešetřila. Navíc se to kvůli lepšímu záběru asi šestkrát celé opakovalo, takže na konci si Sagvan stěžoval, že už na to levé ucho neslyší, a že mu v něm jen píská,“ popisuje s úsměvem historku z natáčení jeden ze svědků „velké fackované“.

Zatímco Čvančarová hraje v Dokonalém světě jednu z hlavních rolí - módní redaktorku, Tofi by v seriálu z prostředí modelingu měl hrát jen jednu z mnoha vedlejších rolí. V těch se mimo něj například objeví i Hana Maciuchová, Dara Rolins nebo Simona Krainová. Honorář za takové role je pak spíše symbolický, v řádu několika tisíc korun.

Není se proto čemu divit, že Dokonalý svět je pro Novu jednou z hlavních priorit budoucího vysílání. "Je to hodně ambiciózní projekt, u kterého věříme, že se nám přes vysoké náklady vyplatí," řekl o seriálu ředitel Novy Petr Dvořák.