Iveta Bartošová (43) zažívala nejvypjatější neděli z celého účinkování v Let´s Dance! „Matěj je naprosto skvělej. Už mě ale nezachrání. Určitě vypadnu,“ řekla Blesku.cz v neděli v maskérně Iveta.

Se svým tanečníkem Matějem Chrenem celý týden poctivě makala a připravovala se s obavami na 8. kolo, kde bojovala pouze se třemi posledními páry. „Udělejte mě hezkou, ale určitě to nepomůže,“ říkala odevzdaně maskérce.

Fotogalerie
12 fotografií

Ivetinou velkou podporou před přímým přenosem byl manžel Jiří Pomeje (44) a syn Artur (12). „Jsem strašně nervózní, naštěstí tady mám Artura s Jirkou, ti mě hodně drží a dodávají mi sebevědomí,“ pokračovala po generálce Bartošová, která se byla na uklidněnou projít podél Dunaje.

„To je řeka! Na tu bych se bála vyjet. Hned bych se udělala,“ uvažovala Bartošová. Po třech odvysílaných soutěžích je Iveta nejúspěšnější Češkou celé historie soutěže a slovenští diváci ji milují.

Ivetka a Matej Chren vypadli těsně, nakonec obsadili v soutěži čtvrté místo. Byli blízko stupínků vítězů, ale i tak jsou spokojení. Nepočítali, že dojdou tak daleko.

"Velmi se těším na koncerty, které mě čekají," byla první slova Ivetky po vypadnutí.

Matej se zase těší na taneční vystoupení, která ještě spolu pár hodlá absolvovat. Jedno z prvních se uskuteční již za pár dní v Praze.