„Opravdový dluh je necelých 20 milionů, to ostatní jsou úroky,“ důrazně upozornil Blesk Pomeje.

S tím, co si se správkyní povídali, se moc svěřovat nechtěl. „Prostě jsme se dohodli, že oba máme zájem na tom, aby byl můj konkurz v co nejkratší době ukončen,“ řekl Blesku Pomeje.

A správkyně Klečková? „Nebudu se vám k ničemu vyjadřovat. Na něčem jsme se dohodli a buď to dopadne, nebo ne. Upřímně mi je to vlastně jedno,“ řekla Blesku Tereza Klečková.

Fotogalerie
4 fotografie

Podle informací Blesku se ozval člověk, který je ochoten Klečkové nabídnout částku, za kterou by odkoupil veškerý Pomejeho konkurz. Jde prý o 6 až 7 milionů korun. Pokud bude výše částky správkyni vyhovovat, dá se vše k soudu, od kterého by Pomeje už mohl vylézt s čistým štítem.

„Jméno toho člověka vám opravdu neřeknu. Byl bych ale rád, kdyby to dopadlo. Vždyť já nemohu vůbec vydělávat. Ten konkurz mi nedovoluje pracovat,“ říká Pomeje a dodává: „Víte, jak se musím cítit? Vydělávat má přece chlap, a ne jeho žena!“

Tuhle bezmoc Pomejeho si ale moc dobře uvědomuje i Klečková, kterou situace vlastně dělá také bezmocnou.

„S úroky je do konkurzu přihlášeno 60 milionů, které se samozřejmě nepodaří nikdy sehnat. On bude žít se svou manželkou, ta bude vydělávat miliony, on ne,“ zauvažovala Klečková, které dohoda o odkoupení konkurzu za určitou částku může, jak naznačila, jenom těšit.