Po třech odvysílaných sériích je Bartošová nejúspěšnější Češkou, která kdy tancovala ve slovenské soutěži Let's Dance. V noci z neděle na pondělí totiž postoupila do dalšího kola soutěže, které se bude vysílat za týden a kde už bude Iveta a její taneční partner Matěj Chren bojovat pouze s posledními třemi páry.

Iveta se svým tanečníkem Matějem Chrenem zatančili tanec slowfoxtrot. Příště je čeká salsa. Také tentokrát se Iveta s Matějem dostali do konečného rozstřelu, tedy mezi dva páry, z nichž se rozhoduje o jednom, který postoupí a o druhém, který vypadne.

Týden, jaký měla Iveta Bartošová za sebou, by položil i stokilového chlapa. Neskutečně unavená, ale šťastná nastupovala do 7. kola Let’s Dance.

„Pššt. Nebuďte ji. Támhle ještě spí v dece,“ upozornil Blesk v kulturáku, kde soutěž probíhá, před nedělní generálkou manžel zpěvačky Jiří Pomeje.

Postel Iveta vyměnila za kulturák a deku
Autor: Blesk - Ladislav Křivan

„Divím se, že se ještě udrží na těch párátkách,“ pokračoval Pomeje. Poté, co minulý týden postoupila do dalšího kola, musela být druhý den v devět ráno už na tréninku. Čtyři dny trénovala od rána do večera, ve čtvrtek večer ji manžel vyzvedl, aby v Praze předala cenu Hvězda roku a odnesla si svoji za Síň slávy.

 

Fotogalerie
8 fotografií

Druhý den už musela být znovu na tréninku. V sobotu ráno znovu zkoušela a pak následoval maraton Praha – Karlovy Vary, kde měla koncert. Včera se vrátila do Bratislavy ve čtyři ráno. „Jsem unavená, nevyspalá, ale trošku to ze mě setřásl jeden bezdomovec, který mně ráno líbal ruku a hartusil, jak to, že mi zrušili smlouvu s EMI,“ pousmála se Iveta a šla se roztančit na generálku. Poté se opět zabalila do deky a v kóji tanečního sálu téměř okamžitě usnula.

Na spánek měla hodinu a půl, pak už musela na líčení, další zkoušku a připravit se na večer. Kupodivu, v osm večer byste nepoznali, co všechno má Iveta za sebou. Zase tančila jako o život – tentokrát společný valčík a s Matejem Chrenem slowfox.