Ačkoliv Kateřina Kristelová všude tvrdí, že jí výpady Novotného nechávají v klidu, a že na ně vůbec nehodlá reagovat, zdá se, že opak je pravdou. „Vím, že přes advokátní kancelář Brož a Partner donutila Stream, aby mé poslední video, které jsem jí věnoval, stáhli. Navíc se v té výzvě, kterou na Stream její právník poslal, také píše, že na mne podává žalobu pro pomluvu,“ říká Novotný.

Fotogalerie
9 fotografií

Ten bere právní aktivitu blonďaté moderátorky s nadhledem. „Nevím, proč Blažková vyšiluje a buzeruje svého právníka až poté, co bylo to video v čele měsíční sledovanosti a vidělo ho přes osmdesát tisíc lidí. Čekal bych od ní buď mlčení, nebo vtipné protivideo. Vyhrožovat advokáty, pche, jen tím dokazuje, že je sama sebou posedlá hysterka, z jejíž touhy mít média pod kontrolou si nějaká nula Novotný dělá srandu,“ tvrdí syn baviče Petra Novotného.

„Mě hlavně štve, že vypadám jako kdybych byl Blažkovou nějak posedlý. Já jen kdysi řekl na nějakém chatu, co si o ní myslím a proč. Do toho videa se mi jen hodila naše vzájemná averze, ale šlo v zásadě o vtip, šlo to nasadit na kohokoli jiného. Každopádně já dělám svobodně umění na internetu a klidně si před sebe postavím kameru a řeknu, že Katka je pí… a proč si to myslím. Obecně se domnívám, že na internetu se zcela uvolnila stavidla, podobně tam tvoří desetitisíce lidí, postupně se tam přesune veškerá zábava a nějaká Kristelová a jí podobné si budou moci svoje žaloby na ochranu osobnosti strčit, víte kam,“ dodává Novotný.

Ten sice tvrdí, že Kristelovou není posedlý, ale realita svědčí spíše o opaku. „Spratek“ už totiž připravuje další velkou recesistickou akci, která se bude Kristelové přímo dotýkat. Prý má jít o parodii na poslední kalendář moderátorky. „K chystanému kalendáři nemůžu říct zatím nic, protože nechci aby mě pan vlkodlak JUDr. Brož rušil při jeho focení na Mácháči. Prozradím jen, že na 29. června je naplánovaná velkolepá tiskovka. A jak říkala Katka Kristelová před mejdanem ke svému kalendáři: Do té doby nikam nechodím, nechci být v médiích, aby to pak, v červnu mohlo EXPLODOVAT, muhehe,“ uzavírá Novotný.

Video, které chtěla nechat Kristelová stáhnout:

Poslední video Pavla Novotného nazvané Sexuální deviace!