První, kdo se Novotnému dostal pod ruku byl zpěvák Václav Neckář. „S Vaškem Neckářem jsem měl jednou v létě homosexuální úlet, jinak jsem ale stoprocentní heterosexuál,“ vzkázal čtenářům „protekční spratek“.

Pěkně to odskákaly také silikonová modelka Dominika Mesarošová a herečka Eva Jeníčková. „Tyhle dvě jsou nejhloupější české celebrity. Mesarošová je doslova ikona debility. Jeníčková se zase na večírky dostane jen tak, že se u vchodu musí vydávat za novinářku. A ještě bych zapomněl na Dominiku Kadlčkovou. To je totální krá..“ napsal Novotný.

Do Kadlčkové se pak ještě opřel při dotazu, zda odpovědi píše sám, nebo zda je někomu diktuje: „Píšu to sám. Nejsem žádná Kadlčková, abych to musel někomu diktovat.“

Naopak slova chvály měl Pavel pro Sagvana Tofiho: „Toho mám rád, je s ním legrace. Navíc je to jediný zpěvák na světě, který na vydání svého best of musel použít svojí kompletní diskografii.“

Tentokrát „spratkova“ ostrého jazyka nebyly ušetřeni ani politici. O prezidentovi Václavu Klausovi prohlásil, že je bisexuál. „Ale slíbil jsem mu, že to nikdy nikomu neřeknu,“ dodal Novotný.

Fotogalerie
5 fotografií

A dostala se i na oblíbené Novotného téma, a sice nevěry Leoše Mareše. „S kadencí s jakou Leoš střídá sexuální partnerky musí používat kondom, protože nějakou nemoc by Monice už asi nevysvětlil. A nebo možná ano. Leoš by Monice dokázal vysvětlit i kdyby fakt chytil HIV,“ tvrdí Novotný!

Novotného pak pobavil vtip na toto téma od jednoho z čenářů. Ten zněl: Hanychová se ptá Mareše, jestli nemá HIV. Nemám, odpovídá Mareš. Proč se ptáš, Agáto? Ale bála jsem se, abych to nechytila po druhý,. „Tak ten hned večer povím chlapův v Řeporyjích v hospodě,“ smál se syn baviče Petra Novotného.

Všechny odpovědi na CHATU Pavla Novotného najdete zde.