„Ano. Natáčení bylo přerušeno kvůli zdravotním problémům paní Šafránkové,“ potvrdil Blesku mluvčí České televize Ladislav Šticha.

Šafránkovou, kterou navždy proslavila nesmrtelná filmová Popelka, zradilo zdraví naprosto nečekaně. Přímo uprostřed rozdělané práce. „To natáčení je přerušené na delší dobu. Ten problém je závažný,“ upřesnil informace o zdravotním stavu Šafránkové, která v pohádce měla hrát královnu, mluvčí Šticha.

Fotogalerie
2 fotografie

O tom, že Libuška není zdravotně v pořádku, svědčí i včerejší telefonát s Bleskem. Do telefonu hovořila pomalu a jakoby ztěžka. „Myslíte, že nenatáčím? Hmm… Já pořád něco dělám,“ řekla a odmlčela se.

V březnu to ještě vypadalo, že půjde jen o krátké zdržení natáčení, teď je ale přerušené už dva měsíce a nevypadá to, že by se milovaná herečka hned tak před kameru vrátila. Lidé ze štábu pohádky i tisíce jejích fanoušků ale pevně doufají, že se legendární Popelka co nejdřív vrátí »na plac«. „Všichni jí moc držíme palce ať je to brzy,“ řekl Blesku jeden ze členů produkce.