Na videu, které se objevilo v blogu reportéra Jiřího Dlabaji na tn. cz, postupně chrochtali prestižní reportéři i redaktoři Televizních novin. Už zítra se vše bude řešit na nejvyšších postech Novy. A budou zřejmě padat hlavy.

328564:gallery:true:true


„Jistěže to budu řešit! Ale až v pondělí. Teď si nechci vážně kazit víkend,“ řekl v sobotu Blesku znechuceně Martin Ondráček, Dlabajův šéf. Ředitele sekce zpravodajství a publicistiky Ondráčka »sranda« jeho redaktorů dost rozčílila. „Nevím, jak to nazvat. Trapná klukovina! Strašná klukovina. Tohle jen tak nenechám, tím si buďte jisti,“ dodal rozčileně. Nepřímo tak potvrdil informace Nedělního Blesku, že šest chrochtajících z videa (mj. Vladimír Keblůšek, Kamila Jandová či Ondřej Špalek) bude exemplárně potrestáno.

Fotogalerie
6 fotografií


„Jestli to bude řešit generální ředitel, to se uvidí v pondělí. Zřejmě ano. Nova to rozhodně považuje za pochybení jednotlivců, z čehož vyvodí důsledky. Srandu si může dělat každý, ale ne reportér televize, který to ještě nesmyslně dá na web Novy,“ potvrdila možné padání hlav i mluvčí Novy Michaela Fričová.

A co na to autor klipu Dlabaja? „Jasně jsem pod to video napsal, že chřipku nepodceňujeme a že kdyby přišla k nám, bude to dost nepříjemná událost,“ hledal vysvětlení Dlabaja. Včera se ještě na svém blogu snažil o napadání redaktorů Blesku, kteří na jeho trapnost upozornili. Poté, co Nedělní Blesk hovořil s jeho šéfem Ondráčkem, ale nešťastný chrochtající klip z blogu na tn.cz zmizel. Po internetu ale koluje dál!