On a dalších šest lidí postupně prská, chrochtá a směje se! Vrcholem všeho pak je fakt, že video vyvěsil na internet!

328564:gallery:true:true

„Zachrochtej, dělej!“ vyzývá zuřivý reportér Jiří Dlabaja v prostorách Novy svou kolegyni Kamilu Jandovou. „Já to neumím,“ brání se blondýna, ale nakonec to své »Chrrr« stejně udělá. Stejně tak se na chvíli v prasátko promění politický reportér Jiří Keblůšek.

„Láďo, co tu řádí?“ stačí Dlabajova výzva »za kamerou« a jindy navýsost seriózní postava hlavních zpráv se rázem stává součástí šílené a necitlivé tragikomedie ve služebních kulisách nejsledovanější televize v Česku.

„Sranda, co by to mělo bejt?“ reagoval včera na dotaz Blesku Dlabaja, jemuž jeho videonahrávka asi opravdu připadá komická.

Fotogalerie
5 fotografií

„Video pana Dlabaji nemělo nic společného s jeho pracovní činností,“ distancovala se od aktivit reportéra mluvčí televize Michaela Fričová. To Novu opravdu nezajímá, že je jejím zaměstnancem? Že se zpravodajský tým chová takovým způsobem, že zesměšňuje nemoc, která zabila už tolik lidí?! A že se tím ještě chlubí? Asi ne…

V Mexiku na prasečí chřipku zemřely desítky lidí, Evropa je ze smrtelné nákazy vystrašená jako nikdy, jen Nova si chrochtá dobrou náladou… Zatím ještě bez tance.

„Už je to nějakou dobu smazáno,“ snažil se nakonec Dlabaja v rozhovoru s Bleskem zříci svého dílka, které už ale koluje po internetu. Názor si udělejte sami!

DISKUZI POD ČLÁNKEM JSME BYLI NUCENI ZRUŠIT Z DŮVODU OPAKOVANÉHO VÝSKYTU NEVHODNÝCH PŘÍSPĚVKŮ