Po velkém úspěchu trojice komedií Karla Janáka, kde Kotek s Mádlem excelovali v hlavních rolích, dolehla na duo trochu únava materiálu.

„Každý teď zkusíme jít svou cestou. Jirka chce být herec, já chci zkusit spíše režii,“ vysvětloval ještě před časem Kotek, proč nechce s Mádlem nic dalšího natočit.

Jenže teď je všechno jinak a slavná dvojice zase bude vystupovat společně. A to už od září na Nově. „Vedení televize jim schválilo pořad, kde kluci jako moderátoři budou lidem pouštět ta nejlepší videa z internetu,“ prozrazuje zdroj z televize.

Fotogalerie
5 fotografií

„Připravujeme spoustu novinek, o kterých budeme včas informovat. Co se týče tohoto pořadu, tak vzhledem k velkému konkurenčnímu prostředí nemohu jeho existenci vyvrátit, ale ani potvrdit,“ s úsměvem odpověděla na dotaz Blesk.cz mluvčí Novy Michaela Fričová.

„Ten pořad není ve fázi nějakého pilotu, ale už se s ním napevno počítá do vysílání. Jeho cílovým publikem by měli být mladí lidé – proto takové téma i taková moderátorská dvojice,“ dodal náš zdroj.

„Pracuju na různých projektech a až to bude aktuální, rád vám o nich řeknu něco víc,“ mlžil okolo nového projektu s pracovním názvem „Stahovák“ Mádl.