Michaela Ochotská (24) po rozchodu s Tomášem Ujfalušim (29) dlouho sama nezůstane. Už na ni čeká její bývalý nápadník Sámer Issa (23), s nímž se stýkala i během vztahu s fotbalistou.

Sámer je také sám, před pár dny se rozešel s Agátou Hanychovou (23). Ochotskou to k extravagantnímu zpěvákovi táhlo už během jejího vztahu s fotbalistou. Když zrovna nelétala do Madridu za Ujfalušim, byla často vídána právě s Issou. „Míša byla párkrát i u mě. Byla to velká legrace, když jí volal Ujfaluši a ona předstírala, že je sama doma,“ svěřil tehdy Blesk.cz.

Fotogalerie
3 fotografie


Sámer byl z blonďaté krásky už tenkrát unešený a z toho, že je zadaná, si rozhodně nic nedělal. „Stejně to mezi nimi brzy skončí,“ tvrdil s jistotou. S Míšou se vídal často o večerech, fotoreportéři Nedělního Blesku je potkali jako pár na diskotéce a byli i u pozvání na romantickou večeři ve dvou.

Agáta je minulost
Ve stejnou dobu, kdy se rozdávaly kopačky mezi Ochotskou a Ujfalušim, proběhl stejný akt i u Sámera a Agáty Hanychové. „Ano, rozešli jsme se,“ potvrdila Agáta, které vztah se zpěvákem rozmlouvala i její matka Veronika Žilková.

Sámer je momentálně sám na dovolené v Egyptě, po návratu se ale velmi rád s Míšou opět uvidí a nabídne jí útěchu ve své náruči.