„Zatímco já jsem se se svými úspěchy u žen vždycky hned klukům chlubil, máme ve skupině jednoho člena, kterej přesně splňuje to rčení o tiché vodě, která břehy mele. Tenhle člověk se s tím nikdy nechlubil a přitom spal s Bílou i Šeredovou,“ říká Kocián ve videorozhovoru, který je zveřejněn na stránkách www.zdaryvary.cz.

A kdo je tím členem Luneticu, který měl mít sex se slavnou zpěvačkou i s jednou z nejkrásnějších českých modelek? „Tím, o kom jsem mluvil, je David Škach,“ směje se Kocián.

Samotný Škach s médii odmítá absolutně komunikovat. „Neřeknu vám nic k ničemu,“ odmítá zatvrzele všechny žádosti médií zpěvák skupiny, která před několika měsíci ohlásila návrat po deseti letech. Škach se totiž po rozpadu Luneticu vrhnul na východní náboženství, nechal si narůst dredy, hraje na bubínek a živí se jako truhlář. A byl to právě on, kdo s návratem Luneticu nejvíce váhal.

A co na Kociánovo tvrzení říká Bílá? Pro tu je téma bývalých milenců tabu. "K tomuto tématu se nebudu vyjadřovat," vzkázala Blesk.cz Bílá. Na druhou stranu urostlý Škach přesně naplňuje ten prototyp muže, pro které má slavice slabost.