"Bylo to opravdu milý. Lidé nás zdravili a usmívali se. Bylo na nich vidět, jakou mají radost, že nás ten rozvod vůbec nerozhodil," svěřila Blesku Lucie.

O tom, že se Vaškovi vztah s prodavačkou Laurou nepovedl, věděla jako první. "Mrzí mě to. Přála jsem mu štěstí. Byli jsme spolu ale pět let a ono není tak snadné začít si hned vážnou známost,"přemítala Bílá, která o nějakém partnerovi zatím vůbec nepřemýšlí. A bez sexu je to prý také velká očista. Vždyť si ho užila až až. "Vážně si to teď v životě snad poprvé užívám. Jsem sama, přemýšlím. Uklízím. Vyhazuju staré věci a tak nějak vlastně konečně hledám samu sebe," svěřuje Lucie.

Lucie Bílá
Autor: Showpix


Bílá si podle svých slov našla i v tom rozvodu to hezké. "A tak to má být v té naší době negací. I to neradostné musí umět člověk vzít s lehkostí," říká Bílá a dodává: "Získala jsem ve Vendovi k
Že by se ještě někdy k sobě vrátili, to prý nehrozí.

Navíc, oba vědí, že se stále mají. A když je jim smutno, utečou k sobě. "A nebo jdu mezi kamarádky. Tam jsem v tom největším bezpečí. Už se všeho nového kolem sebe bojím," sdělila Bílá a pochlubila se novým modelem z kašmíru a berana. "Je to solitér a mohla by mi ho závidět i Madonna. Člověk si musí umět dělat radosti," míní Lucie.