"Ano, je to pravda. Zrušil jsem to přes svého právního zástupce," potvrdil Blesku Štekl. A "Langoš"? Je zhrzený. Blesku práskl vztekle telefonem.

Herec byl podle informací Blesku přesvědčen, že se ze vztahu s Petrou vyklube něco víc než pouhý čtyřměsíční zálet. Navíc nevěřil, že by Štekl mohl manželce nevěru odpustit. "Odpustil jsem, ale už naposled," dušuje se Štekl.

"Jsem se Simonem a dál se vám k tomu nebudu vyjadřovat. Nic proti vám, ale je to naše soukromá věc. Navíc mám jednání," potvrdila Blesku návrat k manželovi i Faltýnová, která prý románku s Langmajerem lituje. Chybělo málo a o rozvod by požádal i zamilovaný Langmajer. Lze od Petry očekávat, že by trpěla výčitkami svědomí kvůli zničení rodiny se dvěma dětmi?

Fotogalerie
1 fotografie

"Jsem moc rád, že přišla k rozumu," kvituje Štekl, který byl prý tentokrát opravdu přesvědčen, že je defi nitivní konec. Kouzlo Faltýnové ho však znovu donutilo změnit názor. A to už mu kdysi znovu zběhla s hokejistou Martinem Ručinským. Faltýnová si manželovu velkorysost dobře uvědomuje. "Vážím si ho," říká.

Více o románku Faltýnové s Jiřím Langmajerem a jejím manželství se Simonem Šteklem čtěte ZDE a ZDE.