Sexy modelka okouzlila podle všeho 'Langoše' natolik, že herec podle zdroje Nedělního Blesku dokonce uvažuje o odchodu od manželky Kamily. S ní má dcery Terezu (18) a Julii (10).

Čtěte také:
Faltýnová a Langmajer: Tady to začalo! Spojil je alkohol

Nevěrná Faltýnová: Tihle prošli její postelí

Petra Faltýnová: Nevěrná 4 měsíce po svatbě

Modelka Faltýnová: Rozvod kvůli Langmajerovi

Modelka Faltýnová se provdala

Jiří Langmajer je svými milostnými eskapádami známý. Dlouho randil s kolegyní ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Ivanou Jirešovou, provalily se na něj i některé románky s kolegyněmi z divadla.

Fotogalerie
1 fotografie


Žádná z žen mu ale nestála za to, aby kvůli nim opustil manželku Kamilu, se kterou vychovává dvě dcery. I když s manželkou a dcerami v minulosti v podstatě nežil a velice často přespával v malém pronajatém bytečku, který má přímo nad divadlem Pod Palmovkou, nikdy neplánoval rozvod.

Všechno změnila Petra
Až krásná vicemiss ČR z roku 1998 Petra Faltýnová podle všeho dostala populárního herce tam, kam se to doposud žádné ženě nepodařilo. "Je do ní blázen. Petra je sexuální bohyně a s muži to prostě umí. A Langoš je rozhodnutý s ní být za každou cenu. Je z ní úplně vedle," řekl Nedělnímu Blesku jeden z Petřiných kamarádů.

Ani Langmajerovy dcery Tereza a Julie herci v odchodu od rodiny zřejmě nezabrání. "Nemají se se mnou špatně, co se týče finanční stránky věci, ale to ostatní je dost na hov..," přiznal před časem Langmajer upřímně.

Čekají na rozvod?
Herec má teď u modelky velkou šanci. O románku se totiž dozvěděl manžel Faltýnové, podnikatel Simon Štekl podal žádost o rozvod. "Ano je to pravda. Rozvádím se kvůli nevěře své ženy. Všechno mají teď v rukou právníci," řekl Nedělnímu Blesku Štekl.

Lásce Langmajera a Faltýnové tak kromě rozvodového řízení obou nestojí v cestě nic. A vzhledem k tomu, že modelka s manželem neměla sepsanou předmanželskou smlouvu, vypadá to, že se s ní bude mít dobře nejen v posteli. I když patří mezi naše nejobsazovanější herce, příjmům manžela Faltýnové Simona Štekla, který vlastní luxusní autosalon, se ty Langmajerovy rozhodně nevyrovnají. A i těch pět měsíců, co byli modelka a podnikatel manželé, vynese zřejmě Petře pořádně tučnou sumičku!