Jitka Kocurová (3O) – Nejčerstvější členka Top 5 českých single dámských celebrit. Krásná rodačka z Vlašimi uspěla jako modelka, herečka i moderátorka. Její všestrannost a pracovitost je ale zároveň i jejím prokletím. „Vzala jsem si tolik práce, až jsem kvůli tomu přišla o Aleše,“ odhalila důvody krachu své lásky s fotbalovým brankářem Alešem Chvalovským, působícím na Kypru.

Jak na ní: Jitka miluje urostlé muže. Aleš Chvalovský i její předchozí partner, karatista Jan Fulín rozhodně nebyli žádná tintítka. Takže cesta vede přes vypracovanou postavu. Když k tomu přidáte ještě trochu inteligence a pochopení, pro její práci, tak vám možná jednou Jitka pošeptá do ucha věci, které jsou Přísně tajné!

Lucie Bílá (42) – Od rozchodu s manželem Václavem Noidem Bártou, který se odehrál před půl rokem, je stále sama. „A ještě nějakou dobu určitě budu,“ tvrdí Lucka, jenže není radno jí tak úplně věřit. Už mockrát v minulosti se zamilovala v situaci, kdy to nikdo nečekal.

Jak na ní: Nejprve jí musíte dokázat, že se smíříte s tím, že vám nebude vadit pozice muže číslo 2. Luciinou jedničkou vždy bude syn Filípek. Ale právě přes dobré vztahy s ním, vede cesta i do otvovické ložnice zlaté slavice. Zároveň byste měli být silná osobnost, která ale dobře ví, že nakonec to stejně bude podle Lucky.

Markéta Plánková (30) – Miss seriálu Ordinace v růžové zahradě hledá hodného tatínka pro svou malou dcerku Agátu. Její biologický otec, herec Roman Štolpa sice nasliboval Markétě hory doly, ale nakonec ji nechal s malou dcerkou samotnou. A navrch na ně v médiích nakydal kopec špíny.

Jak na ní: Vědma Markétě předpověděla, že její osudová láska nebude z hereckého fochu. Proto pokud máte o Markétu zájem a chodíte na DAMU, tak studia okamžitě ukončete. Z pochopitelných důvodů také krásná seriálová lékařka trpí nedůvěrou k mužům, proto se obrňte trpělivostí a netlačte na pilu. Vlastně netlačte vůbec na nic.

Hanka Mašlíková (27) – Hanka má velká prsa a také velkou smůlu na chlapy. Fotbalista Slepička se s ní třeba rozešel jen proto, že mu ji rozmlouval spoluhráč Řepka. Ani další vztahy neměly delšího trvání A přitom by Hanka tolik toužila světu ukázat, že není jen silikonová barbie, ale že umí být i věrnou partnerkou na celý život.

Jak na ní: Hana jistě ocení, když budete vyložený „horňák“, ačkoliv vysoké standardy by jistě nabídla i „dolňákům“ – na druhou stranu vás spolkne i s navijákem a loďkou, pokud z vás bude čišet, že na ní neobdivujete jen její legendární čtyřky, ale také její citlivou duši a vnitřní krásu.

Lucka Vondráčková (29) – Tahle holka nejí maso, je absolventkou filosofické fakulty, její teta je legenda tuzemské pop music a sama o sobě tvrdí, že má problém se sexem. Z uvedeného je tedy zřejmé, že najít si ideálního partnera, který by s ní vydržel, bude pro tuhle herečku a zpěvačku pořádná fuška. Naposledy na to dojel, tedy spíše dobruslil, krasobruslař Tomáš Verner. Před tím to s ní marně zkoušel herec Michal Dlouhý.

Jak na ní: Na Lucku zapůsobíte, když přijedete na koloběžce na sraz českých vegetariánů a při příjezdu vám jakoby ledabyle vypadne z kapsy vaší batikované mikiny kniha Zkušenost a úsudek od filosofa Edmunda Husserla.

Fotogalerie
8 fotografií

Pánové, máte o některou z výše uvedených dam zájem? Pošlete nám svou fotku a napište, proč právě vy jste pro ni tím pravým! Mail: online@ringier.cz