Naopak přijde její expartner Ladislav Štaidl.

Iveta Bartošová svým odchodem producentům z Divadla Broadway pořádně zamotala hlavy. „Osobně mě to velmi mrzí. Iveta má silný fanklub a mohla nám přitáhnout 100 000 diváků,“ svěřil Blesku Michal David, jenž je s Bohoušem Josefem i spoluautorem hudby. „Ivetu jsem samozřejmě i s Jiřím Pomejem na premiéru zval, ale odmítla. Po dle ní je zbytečné dál čeřit vody,“ dodal. Vyjádření zpěvačky se do uzávěrky nepodařilo získat.

Fotogalerie
2 fotografie

Režisér Libor Vaculík se zase kvůli scéně s Bartošovou, kdy navzájem proběhly nadávky, plivance a dárečky v podobě vložek, obává o svoji profesní kariéru. „Vzhledem k tomu, co jsem před čtrnácti dny spáchal, se obávám, aby Mona Lisa nebyl můj poslední muzikál,“ prokázal smysl pro černý humor.

Na video z generálky muzikálu se podívejte zde!

První premiéru muzikálu Mona Lisa odehraje 4. března vedle zpěvačky Dashy v titulní roli také autor muzikálu Bohouš Josef v roli Leonarda da Vinci. Matku Mony Lisy ztvární Hana Zagorová, dále se objeví Pepa Vojtek, Alan Bastien či Tomáš Trapl. Marta Jandová sice bude hrát Monu Lisu až na třetí premiéře, na první si ale zahraje alespoň roli její sestry.