"Janisi, já je raději koupím. Udělej mi cenu. Už nechci žádný skandály," zavolala včera Vendula Janisovi.

"Vlastním domény na Kapku naděje a nemohu si dovolit, aby někdo bohapustě nakládal s mým jménem," řekla Blesku Vendula Svobodová, která rozhodně odmítá skončit jako nějaké lákadlo na porno. "Proto jsem zavolala Janisovi, aby mi stránky prodal," vysvětluje Vendula.

Janis Sidovský vlastní 4 domény vendulasvobodova s koncovkami cz., eu., com. a net. O víkendu je ale nabídl webovým spekulantům, kteří měli na starost jejich prodej. "Podle nich je reálná cena za balíček všech čtyř domén tři sta tisíc až půl milionu korun," řekl Blesku Sidovský.

Přesto se Janis ve finále rozhodl na doménách se jménem Venduly nevydělat. Dá jí je zadarmo. "Promluvili jsme si a rozhodl jsem se, že na jejím jménu vydělávat nebudu," oznámil Sidovský.

Že by se konalo usmíření dávných nepřátel? Ještě nedávno byla Vendula na černé listině lidí, kteří nesmějí na zahajovací párty TV Barrandov, kde dělá Janis marketingového ředitele. "Myslím, že se naše vztahy narovnají," říká Sidovský.

A Vendula? "Proti Janisovi nic nemám a nikdy jsem nic neměla. Mám ho ráda a o žádné válce mezi námi dvěma nevím. Věřím, že znovu najdeme společnou řeč," potvrdila Svobodová.