Podle bookmakerů sázkové kanceláře Tipsport má největší šanci uspět usměvavá Tereza Budková ze Sezimova Ústí, studentka gymnázia, na niž je kurz 3:1. Hned za ní má výraznou naději Veronika Židková z Chrasti. Na studentku Filozofické fakulty Karlovy univerzity vypsali kurz 4:1. Trojici favoritek uzavírá další blondýnka Iveta Lutovská, modelka z Třeboně, s kurzem 5:1.

Fotogalerie
6 fotografií

Veronika Židková (21)
Do soutěže krásy se přihlásila kvůli svému jménu. "Každý se mě ptal, jestli nejsem sestra slavné Moniky Žídkové, že jsme si podobné. Chtěla jsem zkusit, jestli je na tom něco pravdy, zda se budu lidem líbit," řekla Veronika.

Nikdy jako modelka nepracovala. "Trochu mě znervózňuje, že ostatní holky už mají zkušenosti," obává se Veronika, kterou se snaží podporovat její přítel. "Byl nadšený, že jsem se dostala do finále, teď se pořád mezi kamarády vytahuje, že ze mě bude královna krásy," směje se favoritka.

Iveta Lutovská (25)
"Už jedenáct let se pohybuju v modelingu, do soutěže Česká Miss jsem se přihlásila sama. Chtěla jsem si dokázat, že na to mám. Chci být dobrá v tom co dělám a začít pracovat víc a na jiné úrovni," řekla Blesku ostřílená modelka.

Iveta je se svým přítelem už osm let. "Prožil si se mnou všechny soutěže a ví, že jsem zůstala stejná. Je proti tomu imunní a nebojí se, že by náš vztah mohl přestat fungovat."

Tereza Budková (18)

Do soutěže ji přihlásila její maminka a oznámila jí to jen dva dny před castingem. "Byla neděle a já jsme neměla co dělat," směje se Tereza, která doposud neměla žádné zkušenosti s modelingem.

I když ji její přítel podporuje, z účasti ve finále nadšený není. "Bojí se, abych se nějak nezměnila a nevystřídala ho za jiného," dodává.