Bílá se k němu nechává vozit taxíkem, většinou kolem půlnoci. Blesku se podařilo získat exkluzivní svědectví taxikáře, který zamilovanou dvojici vezl v minulých dnech. Jen pár týdnů po rozvodu s Václavem Noidem Bártou tak začíná Bílá nový život.

Taxikář, který Bílou s partnerem vezl v půlce minulého týdne, si svoji hvězdnou klientku i s jejím partnerem pamatoval velice přesně. Blesku popsal některé detaily svého neobvyklého rita. "Obsluha jedné restaurace v centru Prahy mě zavolala kolem 23. hodiny večer. Do mého vozu nasedla Lucie Bílá s takovým fešným chlápkem," popsal Blesku taxikář, který si z pochopitelných důvodů nepřál být jmenován. "Oba si sedli dozadu a po celou dobu se drželi za ruce. Nešlo to přehlédnout," doplnil svoje svědectví taxikář. Z hovoru, který dvojice vedla, prý pochopil, že ve vile za Prahou bydlí muž a že Lucie Bílá u něho zůstane přes noc.

"Když jsme zastavili u vilky, účet byl na 350 korun. Muž se velmi divil, prý, když jel z domova za dámou, přišlo ho to na 500," vybavil si ještě řidič. Poté, co muž zaplatil, objal něžně Lucii kolem ramen a vešel s ní do zahrady vily. "Viděl jsem, že společně vešli dovnitř," dodal řidič.

Když o víkendu taxikář doprovodil reportéry Blesku k domu, kde Lucii vysadil a kde s největší pravděpodobností přenocovala, na zvonku chybělo jméno. Po zazvonění neotevřel nikdo, jen za okny se pohnula záclona. Že by Bílá zrovna měla se svým milým siestu? "O tom tedy nic nevím," reagovala v nedeli na přímý dotaz o novém partnerovi Lucie Bílá. Z jejích slov ale bylo patrné, že byla velmi zaskočena tím, že je s neznámým někdo viděl společně...

Po totožnosti nového muže vedle Lucie Bílé Blesk pátrá. Podrobnosti připravujeme!