Loni navštívili Niko s Borhyovou párty společně, letos Lucie chyběla. Doma se starala o malého syna Lucase. I když jí majitel cestovky nabídl, že jí v hotelu zajistí pokoj, Lucie jako vzorná máma raději se synkem zůstala doma.

Fotogalerie
9 fotografií


Večírek si nenechala ujít Tatiana Vilhelmová (30) s manželem Pavlem Čechákem (33). Hned u vchodu se potkali s tanečním partnerem Tatiany ze Star Dance Petrem Čadkem. O něm se dlouho spekulovalo jako o milenci herečky. Na večírku ale dokázali, že tvoří šťastný trojúhelník. Místo aby Čadek flirtoval s Vilhelmovou, nejvíc si měl co říct s jejím mužem. U skleničky se společně smáli skoro hodinu.

Párty si nenechala ujít moderátorka Gábina Partyšová. V krátkých minišatech předvedla své ulatraprůsvitné černé kalhotky. Byly tak průsvitné, že přítomní muži dlouho debatovali o tom, zda Gábina není dole bez. Moderátorka se na párty dobře bavila a s přáteli pokuřovala šíšu. Majitel cestovky, která ples pořádala, je tunisan, tak není divu, že se na večírku z vodních dýmek kouřilo hojně.

Přítomností překvapil i expremiér Stanislav Gross s manželkou Šárkou. Celý večer byl velmi galantní a své manželce nosil kolem ramenou i její kožešinové boa.

Kateřina Kristelová, která ples moderovala, vyvedla do společnosti nejen svého přítele, hokejistu Martina Tůmu, ale také maminku Janu. Posadila je i k jednomu stolu. „Maminka má Martina strašně ráda. Ví, že mám vedle sebe dokonalého chlapa, a moc si rozumí,“ řekla Blesku Kristelová.