"Doktorka mi řekla, že si tímhle stresem pěkně koleduju. Ale já, když mám volno, propadám do depresí, mám moc času přemýšlet," přiznal Mádl, kterého letos navíc čeká bakalářská zkouška na Univerzitě Jana Amose Komenského.

I přesto však už za pár dní začíná natáčet nový film s Tomášem Vorlem, který podle Mádlových slov bude zřejmě aspirovat na nejvyšší počet žalob ve filmové historii.

"Je to trochu o tom našem nejen politickém podsvětí a spousta vlivných lidí se v tom zřejmě najde," prozradil Mádl.


Když se mládí umí otáčet...

Jiří Mádl (22)
má na bradě několikadenní strniště, které si pěstuje kvůli hlavní roli krizového manažera v novém filmu Tomáše Vorla. A to chtěl letos natáčení omezit kvůli bakalářským zkouškám, které jej čekají. Po nich prý už možná zrealizuje svou vysněnou cestu na zkušenou do Ameriky.

Jana Doleželová (27) po rolích ve filmu Svatba na bitevním poli a Peklo s princeznou v uplynulých týdnech přesedlává na moderátorskou stoličku. Za sebou má ples v Národním domě na Vinohradech a dnes ji čeká zahájení cestovního veletrhu. A k tomu si láme hlavu s tím, jak svým zákazníkům v lékárně vykompenzovat fakt, že Středočeský kraj neodpouští poplatky za recepty.

Tereza Voříšková (19) si loni zahrála hned v pěti celovečerních filmech. Přestože si momentálně léčí 'ukřiknuté hlasivky', nepoleví prý ani letos. Do kin brzy půjde film Ireny Pavláskové a Terezy Boučkové Zemský ráj to napohled, v jednání je televizní seriál a také nový, tentokrát historický pohádkový film s Karlem Janákem.

Zleva Jana Doleželová, Jiří Mádl a Tereza Voříšková
Autor: Petr Merta

Zleva Jana Doleželová, Jiří Mádl a Tereza Voříšková