Miroslav Donutil, který exceloval jako advokát ve filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág, míní, že Věře těžko něco přát, neboť vše má. "Energií a zdravím přímo srší a doufám, že se ještě potkáme před kamerou," řekl herec.

Skladatel Karel Vágner je hrdý, že režisérka použila ve filmu Pasti, pasti, pastičky jeho melodii. "Mám pocit, že Věru znám velmi dobře z historek Mirka Donutila z natáčení. Některé ani nešly veřejně použít. Tuto dámu lze jen obdivovat,"dodal Vágner.

Kulatiny oslavila typicky ráčkující režisérka dílem z cyklu České milování, který nazvala O lásce týrané. Zbývá natočit ještě dávno vyhlédnutý film o Boženě Němcové. Byl by to první historický snímek této režisérky a hlavní roli by podle informací Blesku měla hrát Daniela Šinkorová.


Prezident Václav Klaus napsal slavné režisérce toto blahopřání:

Vážená paní režisérko,

dovolte mi popřát Vám všechno nejlepší k Vašim dnešním narozeninám, popřát Vám zejména zdraví a elán k tomu, abychom se my diváci dočkali ještě Vašich dalších filmů.

Vaše filmy jsem obdivoval již v šedesátých letech a neméně v letech sedmdesátých a osmdesátých. Právě tyto Vaše filmy pro mne byly přímo modelovou ukázkou toho, jak bylo možné prožívat toto absurdní dvacetileté období bez ustupování od svých názorů a postojů, a přesto něco pozitivního dělat. Tím jste se diametrálně odlišovala od Vašich kolegů.

Ještě jednou, hodně zdraví a nehynoucího optimismu.

Se srdečným pozdravem

Václav Klaus