"Petra s Langošem spí už měsíc. Zajiskřilo to mezi nimi na křtu jejího kalendáře, který Langoš moderoval. Od té doby spolu udržují velmi intenzivní kontakt," řekla Blesku Petřina kamarádka.

Čtěte také:

Nevěrná Faltýnová: Tihle prošli její postelí

Petra Faltýnová: Nevěrná 4 měsíce po svatbě

Modelka Faltýnová: Rozvod kvůli Langmajerovi

Modelka Faltýnová se provdala

"Petra je sexuální mašina a strašně si Langoše pochvaluje v posteli. Vídají se i několikrát týdně," dodala. Petra i Langmajer se podle jejich známých společně s chutí oddávají alkoholu. Faltýnová pije i sama doma sekt a herec je svými mejdany také proslulý. "Když se spolu poprvé opili, skončili v posteli. Tak to začalo," tvrdí zdroj.

Manželství Faltýnové nevydrželo ani pět měsíců. Majitel autosalonu ImpeX Car Simon Štekl (31) podal před několika dny žádost o rozvod. "Pro mě je manželství defi nitivně uzavřená záležitost. S Petrou se rozvádím," řekl Blesku Štekl.
Faltýnová tomu ale stále nemůže uvěřit. Doufá, že Simon změní názor. "Doma jsme řešili neshody a problémy. Že by to ale Simon řešil až tak razantně? Tomu se mi nechce věřit," řekla Blesku Faltýnová. Jisté je ale to, že se Štekl před třemi dny odstěhoval ze společné domácnosti a bydlí sám. "Simona to bolí, ale o rozvodu je přesvědčený. Hlavně je rád, že Petra nestihla přijít do jiného stavu," řekl Blesku kamarád Štekla.