A co na to její stále ještě manžel Simon? "Ano, je to pravda. Přišel jsem Petře na opakovanou nevěru. Podávám žádost o rozvod. Takové věci odpouštět neumím," řekl Blesku spolumajitel luxusního autosalonu Impex Car. Toho o nevěře jeho ženy s populárním hercem informovali blízcí přátelé. "Dál se k tomu nechci vyjadřovat. Není to nic příjemného," dodal Štekl.

Právě Jiřího Langmajera si vybrala Faltýnová jako moderátora křtu svého prvního kalendáře. Ten pokřtila 3. prosince a 'Langoš' vedl i dražbu. O tom, aby Langmajer moderoval komerční akci, si může většina pořadatelů nechat jen zdát. Mezi hosty slavnostního křtu proto často padala otázka: Jak ta Petra dokázala 'Langoše' ukecat?! Odpověď je podle všeho jednoduchá. Lehce! Stačí sexy prádélko, podvazky a vášnivá noc!

Podle informací Blesku není Langmajer jediným mužem, na kterého ve snech Petra myslí. Erotické esemesky od ní stále prý dostává i hokejista Martin Ručinský, se kterým před Šteklem tři roky žila. Právě během vztahu s ním už měla Faltýnová dlouhodobý románek se Šteklem. A teď se karty obrátily. Podváděným mužem je právě movitý podnikatel Štekl!