Dana Batulková po smutném životním období teď zažívá jeden úspěch za druhým. S tanečníkem Janem Onderem (27) vyhrála třetí pokračování oblíbené soutěže StarDance, objevuje se v televizi v seriálu Comeback a daří se jí také v partnerském vztahu.

Konečně představila svého o 12 let mladšího přítele, kterým je režisér a ředitel Městských divadel pražských Ondřej Zajíc. Jak se s ním herečka seznámila? Jak jinak než v divadle!

Fotogalerie
4 fotografie

Batulková před několika lety prošla životní krizí. Manžel David Prachař (49) ji opustil kvůli herečce Lindě Rybové (33), se kterou má dnes 3 děti. Nejhorší období, které Batulková nazvala ´očistcem,´ trvalo pět let.

Teď však s přítelem Ondřejem Zajícem konečně prožívá šťastný, harmonický vztah. Již nějakou dobu spolu žijí na statku v Kolodějích, a dokonce se potkávají i v práci! Zajíc totiž režíruje připravovanou divadelní hru Prolomit vlny, ve které Batulková účinkuje.

Vyšší věkový rozdíl mezi partnerem oblíbená herečka už neřeší, i když přiznává, že na počátku vztahu s ním problémy měla. Prý není typ, který by si chtěl mladým partnerem něco dokazovat.