A všichni se nevyskytovali pouze na zasněžených svazích a v přilehlých hospůdkách, ale dámy si užívaly i v bazénu.

Některé ze slavných maminek usoudily, že už je čas, aby jejich děti začaly s lyžováním. V pondělí se poprvé postavily na lyže dcery Andrey Verešové (28) a Markéty Hrubešové (36).

Fotogalerie
9 fotografií


Andreina Vanesska (1,5), kterou k tomuto sportu předurčují geny tatínka Daniela Volopicha (42), se tvářila celkem šťastně, i její dvě nevlastní starší sestry jsou na svahu jako doma. Markétina Christel (3) zrovna nadšená nebyla. "Jde jí to," tvrdila sice Blesku herečka, když ale holčičku táhla na lyžích za hůlku, Christelka propukla v pláč, který zastavil jen pohled do objektivu fotoreportéra Blesku.

Své si s dcerou Noemi (2) prožil i Petr Muk (43). "Vždycky, když jedeme na dovolenou, onemocním. A tentokrát to chytla i manželka a dcera," prozradil Blesku zpěvák, který se s rodinou zastavil v mexické restauraci. Dcerka prý i špatně spala a neužila si ani oblíbené sáňkování. Nové boby si naopak oblíbila dcera modelky Vlaďky Erbové (28) Viktorie (3). Spokojená byla i další Viktorka, osmiletá dcera baviče Richarda Genzera (42), která si s tátou přijela zalyžovat.

Zatímco rodiče zcela zaměstnávali jejich potomci, bezdětní si užívali. Svahy střídavě na Svatém Petru a na Medvědíně brázdila Katka Konvalinka Průšová (25), která se s manželem chystá lyžovat i v Alpách. "Když je sníh, nikdo by mě nepřemluvil, abych se jela válet někam k moři. Až koncem března pojedeme jako tradičně do Thajska," prozradila Blesku.

Ve wellnesu hotelu Winsor se pro změnu v bazénu rochnila Jana Doleželová (26). "Ukázala mi to tady Gábina Partyšová. Skvěle si protáhnu svaly namožené z lyžování," řekla Blesku.


Stáhněte si reálný zvuk
Šampáňo
112529 pošlete na 907 99 30
Cena SMS je 30 Kč. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz