S Danielem Volopichem (42) má už vymyšlená jména i pro holčičku. "Sarah, Charlotte, Anabella, Valérie. To jméno mě musí oslovit," vysvětluje Andrea s tím, že by vůbec nejradši dvojčata.

Fotogalerie
5 fotografií


Dodneška přibrala Andrea 10 kilo. "Pěkně to na sobě cítím. Bude to určitě tou českou kuchyní, kterou mám teď na denním pořádku," říká modelka a přiznává: "Všechno mi je malé. A tak nejradši nosím elastické věci, ty se vytáhnou a já nemusím mít špatný pocit."

Horko těžko prý teď Verešová odolá, aby nesnědla na posezení dort nebo štrúdl. S profesí modelky už na pár měsíců naštěstí skončila. "A když něco dělám, tak jen sobě pro radost," vysvětluje. Blesk ji i s Danielem a dcerkou Vanessou přistihl na nákupech. Nočník, ochranná přilba pro Vanessu a sourozenecký kočárek. "Těžko jsem ho hledala. Je jediný, ve kterém se dají vozit dva různě staří sourozenci najednou a přitom je velký jako tříkolka pro jedno dítě. Tohle je novinka z Nového Zélandu a přesně takový má i Madonna," usmála se Andrea.

Vzkaz Jágrovi: Jardo jsem šťastná
Na dotaz, jestli se o Andrein život zajímá její expřítel Jaromír Jágr, Andrea odpověděla: "Dlouho jsme se neviděli. Žádná propast mezi námi ale nevznikla. Co by mu vzkázala? "Jaromíre, doufám, že ti to s Innou vyjde. Že se konečně usadíš a pořídíš si rodinu. Ten pravý čas na každého z nás přišel jindy. Teď jsem šťastná a mám pro koho žít a totéž přeji tobě."