Předávkování léky

Sámer Issa
Autor: Da Ho

V březnu roku 2005 se Sámer Issa předávkoval léky. Z jeho bytu na Smíchově ho na zavolání jeho kamarádů odvezla záchranka. Byl tehdy nemocný a místo antibiotik si údajně omylem vzal prášky na spaní. Lékaři mu dali injekci, která zmírnila účinky léku a ještě ten večer ho pustili domů.


Divoký vztah Sámera a Agáty..

266693:gallery:true:true

Není divu, že s pověstí lamače ženských srdcí dobyl Issa i Agátu Hanychovou. S tou chodil v roce 2006, vztah se ale (také) nevydařil. Nejdříve se rozešli v klidu, pak se ale vztahy mezi nimi přiostřily. Vrcholem byla píseň Teta Agáta, kterou své bývalé Issa ´věnoval´.


Ze rvačky kvůli dívce vyváznul s monokly

Sámer si ze rvačky odnesl stehy a podlitiny
Autor: Martin Mithofer

V polovině letošního června se zpěvák při venčení psa zastal neznámé dívky a ze šarvátky si odnesl zlomený nos. Kvůli ušlým pracovním ziskům pak navíc přišel o 150 tisíc korun.


Striptérky mu tančily k narozeninám!

O Sámera bylo díky dvěma striptérkám opravdu dobře postaráno
Autor: Barbora Pejšová

V srpnu tohoto roku Issa oslavil 22. narozeniny, a to ve velkém stylu. Litry vodky tekly proudem, do baru Dias y Noches ho přivezla luxusní limuzína a Kateřina Kristelová, která celou show také odmoderovala, mu darovala vystoupení striptérek!


Za 10 dní vystřídal 4 holky!

258555:gallery:true:true

Blesk na počátku prosince nachytal zpěváka se 4 dívkami během krátké doby! Na diskotéku Zlatý strom zavítal s Míšou Ochotskou, na otevření obchodu s luxusní módou vzal černošku Endelin, expřítelkyni houslistce Pavle Dubné koupil prstýnek a do klubu Duplex zavítal s manažerkou Kristýnou. To vše během 10 dní. Jak to zvládáš, Sámere?!


Incident na děčínské diskotéce

Sámer Issa podepsal v sobotu revers a z nemocnice odešel. Léčí se doma, ale dobře rozhodně nevypadá
Autor: Ondřej Čermák

V noci na sobotu byl zpěvák znovu v ohrožení života. Záchranka ho převezla z děčínské diskotéky Škuner do nemocnice. Issa měl navíc pokousat ochranku zábavního centra, která tvrdí, že pozřel drogy. Sámer se brání a tvrdí, že mu někdo nasypal drogu do pití.