Vůz Olžina milence režiséra Brabce v pátek parkoval přímo před krčskou porodnicí. Více o porodu Menzelové, který podle informací Blesku proběhl císařským řezem, čtěte zde.

262869:gallery:true:true

Známé latinské přísloví praví, že matka je vždy jistá, ale otec vždy nejistý. Spekulovat se zatím může i o biologickém otci čerstvě narozené holčičky, a to přesto, že podle zákona by měla automaticky nést příjmení Menzelová. Ačkoli Olga Menzelová několik měsíců poměr s režisérem Brabcem, bývalým manželem herečky Veroniky Freimanové, opakovaně popírala, od konce léta s Brabcem bydlí ve společném bytě na Vyšehradě.

Fotogalerie
1 fotografie

Jiří Menzel se mezitím před následky milostných eskapád své ženy uchýlil do zahraničí. Momentálně prezentuje svůj film Obsluhoval jsem anglického krále v Thajsku. Tam byl podle informací Blesku i v době porodu ženy Olgy. Včera, v době vzniku tohoto článku, dokonce ještě o tom, že se stal otcem, údajně ani nevěděl. Na rozdíl od svého soka Jaroslava Brabce, který přispěchal včera kolem poledne do krčské porodnice.

Tomu, čí dítě vlastně Olga Menzelová porodila, podle kolegů z branže nahrává i pohlaví miminka. "Jarda totiž kluky neumí," říkají s narážkou na to, že Brabec má z předešlého manželství s herečkou Veronikou Freimanovou dcery Terezu (21) a Markétu (14).


Dítě Olgy Menzelové je na světě s otazníkem
Jistá je jen máma


Olga Menzelová (30) porodila své první dítě. Nad úvahou, je-li otcem holčičky její manžel Jiří Menzel (70), nebo milenec Jaroslav Brabec (54), sice visí otazník, ale odpověď je poměrně zřejmá. Sled událostí v životě bývalé novinářky a producentky na otázku možná odpovídá lépe než neustálé mlžení samotné Olgy Menzelové.

262939:gallery:true:true

LISTOPAD 2004
Režisér Jiří Menzel a Olga Kelymanová se nečekaně a v tajnosti vzali po pětiletém vztahu na cestě po Asii.

SRPEN 2006
Menzelová na sebe poprvé upozorňuje jako producentka - přiváží do Prahy fotografickou výstavu Země krásná neznámá.

LEDEN 2007
Po dlouhých přípravách Jiří Menzel konečně vypouští do světa svůj životní film Obsluhoval jsem anglického krále a Olga Menzelová se stává ozdobou nejrůznějších světových filmových festivalů.

DUBEN 2008
Na veřejnost se poprvé dostávají informace o manželské krizi Veroniky Freimanové a Jaroslava Brabce.

KVĚTEN 2008
Navzdory dřívějšímu odmítání mateřství Olga Menzelová nečekaně oznamuje, že čeká dítě. "Miminko se neptalo, prostě přišlo," řekla doslova nastávající matka.

ČERVEN 2008
Veronika Freimanová přiznává, že svého manžela Jaroslava Brabce už vyhodila z bytu a poprvé nahlas zaznívají spekulace, že příčinou jejich rozchodu je Brabcův poměr s Menzelovou.

ČERVENEC 2008
Spekulace, že otcem očekávaného dítěte Olgy Menzelové je Jaroslav Brabec, sílí a Blesk přináší první důkaz o jejich poměru: Fotografie ze společného víkendu na Lipně.

262932:gallery:true:true

SRPEN 2008
Jiří Menzel svou ženu stále hájí a její fotky s Brabcem označuje za fotomontáž. Trvá na tom, že dítě, které jeho žena čeká, je jeho a bude mít i jeho příjmení.

ZÁŘÍ 2008
Jiří Menzel je přistižen s Afroameričankou Juwanou Jenkins, s níž se poznal při natáčení filmu Jitky Němcové. Jeho žena Olga to komentuje slovy: "Život není černobílý."

ZÁŘÍ 2008
Fotoreportéři Blesku zjišťují, že Olga Menzelová přespává v novém bytě režiséra Brabce na Vyšehradě, a ten je fyzicky napadne.

LISTOPAD 2008
Olga Menzelová už se nesnaží zastírat, že s Jaroslavem Brabcem bydlí. Jména obou figurují na poštovní schránce jejich společného bytu na Vyšehradě.

262940:gallery:true:true

12. PROSINEC 2008
Zatímco Jiří Menzel pobývá pracovně v Thajsku, jeho manželka je v krčské porodnici s čerstvě narozenou dcerou a před budovou parkuje vůz Jaroslava Brabce.