Podobají se jako vejce vejci. Skoro to vypadá, jako by měly stejné rodiče. O Tomu Cruisovi se dlouho spekulovalo, že je neplodný. Karel Gott zase "umí" pouze dcery. Je možné, že Suri Cruise je ve skutečnosti dcerou Karla Gotta? Tato spekulace asi neobstojí, ale podívejte se na tu podobu!

Stejné účesy, podobná gesta, záliba v módě, téměř identický osud. Charlottka mistra Gotta a jeho ženy Ivany je jedním z nejsledovanějších dětí českého šoubyznysu. Podobně je na tom malá Suri Toma Cruise a Katie Holmes.

Suri Cruise a Charlottka Gottová
Autor: Blesk

1: Stejné vlásky (a stejný účes)

2. Stejné oči

3. Stejná rozkošná bradička

4. Téměř stejná móda

5. Podobně krásné maminky


Charlottka nedávno předvedla nový účes, ve kterém vypadá přesně jako Suri. Obě děvčátka mají také stejnou barvu vlásků i očí. Dokonci i ofinka se jim předěluje stejným směrem.

259188:gallery:true:true

Co mají nejradějí? Cumlání prstíků. Obě děvčátka si cumlání prstů užívají i na veřejnosti. A navíc mají i podobné grimasy.

259189:gallery:true:true

Charlottka i Suri mají oblibu v módě a často mají stejné téměř šatičky, které doplňují slušivé sluneční brýle. I do barvy rámečků se trefili - zbožňují růžovou.

259190:gallery:true:true

Rády si hrají s miminkama. Charlottka už sestřičku dostala, Suri si ještě musí chvilku počkat. Ale alespoň si našla panenku, ke které se hezky chová.

259191:gallery:true:true

Dokonce i hněv dávají malá Suri a dcera Karla Gotta najevo stejným způsobem. Není se ani čemu divit - obě to jsou mladé energické dámy a je úplně v pořádku, že to najevo!

259192:gallery:true:true

Celá fotogalerie:

Fotogalerie
5 fotografií