"Obyčejné byty", byť s nadstandardní výměrou, připadnou slavnému herci malé, a tak v novém newyorském dvanáctipatrovém bytovém domě skoupil rovnou několik apartmánů, aby se tam se svojí rodinkou vešel. Z jednoho bytu bude pokojíček pro Suri. Z dalšího posilovna a dva byty jsou pro služebnictvo.

"Tom a Katie vlastní v domě v tuhle chvíli zatím pět bytů. Jeden proměnili v dětský pokojíček pro malou Suri. V jednom vybudovali posilovnu a ve dvou bydlí jejich služebnictvo a zaměstnanci. Dva jsou vedle sebe, ostatní jsou rozházené v různých patrech," prozradil novinářům jeden z obyvatelů domu, který si přál zůstat v anonymitě.

Dost možná šlo o jednoho z těch, s nimiž se snaží hvězda filmu Mission: Impossible navázat blízké sousedské vztahy. Je totiž velmi družný, pokud jde o sousedy, oproti Katie, která nyní na Broadwayi hraje ve hře All My Sons a která s lidmi z domu nechce mít nic společného.

"Tom neustále přebíhá z jednoho bytu do druhého, často také chodí mimo dům a je velmi přátelský ke každému z domu, kdo si s ním chce podat ruku. Katie na druhou stranu chodí neustále se sklopenou hlavou. Nikdo z domu teď nemluví o ničem jiném," citoval list New York Post zdroj blízký Cruiseovým.