Noid si užije i vášnivé polibky s vnadnou brunetkou, která dostala ve filmu epizodní roli prostitutky.

Kdyby žil Noid stále s Bílou, nikdy by prý roli s erotickými scénami nepřijal. "Jsem teď volný, nemusím se proto nikomu zpovídat," řekl Blesku Noid.

Sexy pohledy, něžné doteky i vášnivé polibky. To všechno si užíval Václav Noid Bárta s neznámou brunetkou. Ve filmu Verdikt osudu si zahraje Noid mafiána Tomáše, který v Čechách pracuje pro ruskou mafii. Tytam jsou jednotvárné večery v Lucčiných Otvovicích!

Fotogalerie
1 fotografie

Zatímco ještě nedávno mohli lidé spekulovat, že role má Noid jen díky své ženě, teď je všechno jinak. Noid s Lucií Bílou nežije, a přesto je o něj obrovský zájem. A hlavní role v celovečerním filmu je toho důkazem!

Vášnivé líbací scény ale zpočátku Noidovi dělaly problém "Není to sice nic jednoduchýho, ale je to práce. Přiznávám, že jsem se uvolnil hlavně díky pár vodkám, které jsem si před natáčením dal. Vlastně ani nevím, jak se ta holka jmenuje. Neptal jsem se," řekl Blesku se smíchem Noid. Jeho manželka se mezitím svěřila, že v osobním životě "neprožívá právě nejšťastnější období"...

Mafiáni, ti se ale nadřou!
Vašek Noid Bárta debutuje na filmovém nebi. Získal svoji první hlavní roli v akčním filmu Verdikt osudu. "Hraju mafi ána Tomáše, který pracuje v Čechách pro ruskou mafii," řekl Blesku Noid. "Ve filmu je i několik milostných scén. Zamiluju se do dívky, kvůli které práci odsunu na druhé místo," vysvětluje sexy rocker. Noid má za sebou i natáčení pořádně horké erotické scény. "Natáčeli jsme večeři mafiánů, která se trošku zvrhne a dojde i na objednání prostitutek," dodal Noid.