Na autogramiádě literárního přepisu kultovního rozhlasového seriálu herců Tlučhořovic rodinka si oba posteskli, že se ve svém věku musí nabízet a vnucovat jako nováčci.

"Nejdřív nás z rádia vyhodilo nové vedení Českého rozhlasu. Pak jsme museli skončit i na internetové televizi, která si na nás nejdřív rozjela reklamní kampaň a pak jsme pro ni byli drazí," povzdechl si Kaiser, kterému se nelíbí současný trend rychlé a klipovité zábavy.

"Pořád narážíme na nějaké laviny a bojujeme s funkcionáři, už nás to nebaví," dodává herec, který naposledy zazářil ve filmu Jiřího Menzela Obsluhoval jsem anglického krále. Svůj humor a improvizační dovednosti však s Jiřím Lábusem může momentálně předvádět jen v představení Don Quijote v Divadle Kalich. "Ale úplně jsme to ještě nevzdali. Něco stejně připravujeme, třeba to nějakou televizi konečně zaujme," dodává Jiří Lábus.

Oběma komikům má však v novém roce začít fungovat alespoň webová stránka, na níž fanoušci najdou všechny slavné scénky populární dvojky.