Kaiser se nespokojil jen s tím, že si v tajnosti užije sexu s jednou z lepých děv, jak bývá v bordelu zvykem. Jako správný herec se nahý promenoval po podniku a předváděl se ostatním klientům.

Fotogalerie
1 fotografie

Všechno začalo už během odpoledne v jedné z ostravských náleven. Tady se Kaiser potkal se čtyřmi kamarády a rozhodl se pořádně zapařit. Na hotel pak rozhodně nepospíchal. Naopak dostal chuť na vnadné křivky ženských těl a známým nabídl, že společně vyrazí za společnicemi nabízejícími sex.

"Byli jsme už připití a dohodli jsme se, že se ještě někde dorazíme. Pozval nás do privátního nočního klubu v centru Ostravy, kde to už rozjel ve velkém," exkluzivně popsal Blesku jeden z hostů.

Ve společnosti polonahých žen herec dál ve velkém popíjel a vesele bavil všechny hosty. Svůdné dívčiny mu tancovaly kolem tyče, Kaiser neustále zkoušel jejich vnady. To už ale zcela obnažený, bez kalhot a spodního prádla, jen v rozepnuté košili. "Opili jsme se tam a pořádně blbli. Hlavně Olda. Byl to pořádný rachot. Doslova si liboval, že je nahatý a má u sebe dvě holky," prozradil Blesku svědek.

A co na to sám Kaiser? Jeden telefon měl včera vypnutý a druhý nezvedal. "Nebudu se k tomu vyjadřovat," vzkázal jen přes svého kolegu.

DALŠÍ EXKLUZIVNÍ FOTOGRAFIE NAJDETE V PÁTEČNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU!