Adéla Gondíková (33)

230518:gallery:true:true

Manžel Ondřej Brousek (27) Adélu Gondíkovou opustil kvůli její kolegyni, herečce Anně Remkové (28). Nejmladší z klanu Brousků tím ale zřejmě způsobí problémy i zbytku své rodiny. Otakar Brousek mladší točí reportáže pro pořad Rady ptáka Loskutáka, do jeho týmu se však dostal právě díky své snaše Gondíkové. Ta se prý chce co nejvíc vyhýbat kontaktu s manželovou rodinou a tak je dost možné, že Ťulda Brousek půjde radit k brabcům na střechu.


Libuška Vojtková/ Hůlková (27)

Libuše Vojtková
Autor: Barbora Pejšová

Dnes již exmanžel Libušky, rocker Pepa Vojtek, odešel za její nejlepší kamarádkou Jovankou Skrčeskou. Libuška úspěšně přestála rozvod a začíná žít nový život, ale Pepa Vojtek musí bezvýhradně dodržovat jeden její příkaz. Pokud má u sebe ročního syna Matyáše, musí být Jovanka nejméně 2 míle daleko!


Agáta Hanychová (23)

Agáta v průsvitné košilce
Autor: ARCHIV

Známá skandalistka a modelka Agáta Hanychová obletuje muže a ti zase ji, na každém prstu jich má možná i pět. Přesto teď žárlí na přítelkyně svých expartnerů, což právě předvedla na jedné módní přehlídce v Chomutově. Se Simonou Krainovou, která žije s hokejistou Jiřím Hudlerem, nechtěla vystoupit na molo a večer se jí snažila všelijak znepříjemnit.


Zora Jandová (48)

251794:gallery:true:true

Nevěra hudebníka Zdeňka Merty (56), manžela zpěvačky Zory Jandové, se ´provalila´ na letošním karlovarském festivalu. Merta si milenku přivezl přímo do středu festivalového dění. Zhrzenost Jandové se poté projevovala tak, že se k záletům svého muže veřejně vůbec nevyjadřovala a v současné době tvrdí, že jí to aspoň dopomůže k lepším písničkám. Svému manželovi to tedy natře na poli hudebním!


Pavla Topolánková (53)

206984:gallery:true:true

Podnikatelka a stále ještě manželka českého premiéra Pavla Topolánková má na Mirka Topolánka kvůli jeho nevěře spadeno stále. Odmítá se s ním totiž rozvést a ten si tedy nemůže oficiálně založit novou rodinu. Jeho přítelkyně Lucie Talmanová (40), s níž má premiér šestnáctiměsíčního syna Nicolase, si tedy o manželství může zatím nechat jen zdát.