Utekl do Polska! Tanečníku a muzikantu Matúši Kohútovi čerstvě získaná popularita není příliš po chuti. Po zveřejnění fotografií v médiích, na kterých se objímá s Luckou Bílou, odcestoval raději na taneční kurzy do Polska.

Navíc Matúš má prý přítelkyni. Slovenský deník Nový čas se proto vydal do jeho domu v Tomášově nedaleko Bratislavy.

Ve starobylé chaloupce zastihly jen Matúšovi rodiče, jejich syn se tam příliš nezdržuje.

Tanečníkův otec nechtěl zprávy o slavné přítelkyni svého syna příliš komentovat.

"Nevěřím tomu, řekl stručně. Stačil ještě vyzradit, že Matúš bydlí v Praze v podnájmu a že je šťastně zamilovaný - jenže do jiné ženy. V tu chvíli už ho jeho manželka hnala zpátky do domu.

Mateš se z Luckou poznali na přípravách muzikálu Carmen. Ten od začátku provází masivní mediální kampaň v které je hlavní aktérkou Bílá.

Nejprve rozchod, potom rozvod s Václavem "Noidem" Bártou, následně jeho nová přítelkyně a jako bonus nový muž po boku Lucie Bílé.

Lucie a Matúš jsou prý kamarádi. Trávili spolu večer po premiéře Carmen.
Autor: blesk

"Jsme muzikanti a nezdravíme se tak, že si podáváme, ale objímáme se a pusinkujeme se," snažil se fotografie svého bratra a české slavice vysvětlit Stano Kohútek.

I Bílá, která popírá, že by měla nového milence. "Nemám intimního přítele nebo milence. Mám lae hodně kamarádů. A štve mě, když mě s nima strkají do postele. Na nový vztah ještě nejsem připravená," postěžovala si zlatá slavice.

Fotogalerie
4 fotografie