Smečku fotografů poslala pryč a poprosila o klid. "Musím se soustředit," vysvětlila rázně svému okolí. Dlouho to ale nevydržela a hned první otázku komentovala: "To je smůla. Paní jde dneska na Carmen a ptá se mě, jestli hraju. Musím ji zklamat, dneska ne."

Když jednomu z redaktorů v náporu práce ulítlo ostřejší slovo, Slavice se hned ozvala: "Co jsem to slyšela?" Pak ale všechny ujistila, že to chápe. "Já mám taky nejradši slova, kde je ´R´, ty člověku uleví nejlíp. ´Do makový buchtičky´ přece říct nemůžete."

Fotogalerie
8 fotografií

"Mně se tady na klávesnici pořád plete y a z, nešlo by to přehodit?" požádala nás. S anglickou klásvesnicí to ale dlouho nevydržela. "Oni tu nefungujou dlouhé samohlásky, tak jestli by to šlo zase zpátky," usmála se na redaktory, kteří jí okamžitě rádi vyhověli.

To už dorazil fotograf, aby pořídil snímky z chatu. "A koukej, ať jsou pěkný," nakázala Lucie.

Celou dobu sršela energií, přestože ji bolela hlava: "Mám hrozně nízkej tlak a dneska je asi divnej tlak normálně, vy to necítíte?" ptala se a poprosila o další kafe. "Je to lepší než panák, i když mi vlastně nechutná," prohlásila.

"No teda, nějakej Ondra se ptá, jak mám velký prsa... Co mu mám napsat? No bylo to lepší, doba kdy jsem zeshora vypadala jako čtvrerec už je pryč," smála se Slavice a prozradila, že se snaží poctivě odpovídat na všechny otázky.

"Nemáte obálku?" zvolala po chvíli, "nějaká paní chce fotku, tak ji pošlem hned, nic se nemá odkládat."

"Tak tohle je něco!" vyprskla Lucka smíchy. "To vám musím přečíst - prej jestli není divný, že ženská po čtyřicítce, jako já, má ještě chuť na sex! Co na to odpovědět? Je to možná divný, ale má!" zasmála se.

V redakci Blesk.cz nakonec místo plánovaných 60 minut strávila tři hodiny. "Ach jo, už budu muset jít, škoda," prohlásila a začala hledat nějakou poslední otázku, se kterou by se rozloučila.

"Co třeba tuhle?" ušklíbla se Lucie šibalsky a přečetla: "Jste obyčejná kráva!" Ani takové sdělení však zpěvačku nerozhodilo. "Pán je vlastně velice slušnej, když mi vyká, že jo?" Přestože pisateli odpověděla, nakonec se rozhodla rozloučit jinou otázkou.

"Tak to už fakt jdu?" ptala se smutně. Navrhli jsme jí, že může do Blesk.cz docházet pravidelně - třeba ve čtvrtek. "Beru," zasmála se.

"Hele a tu kytičku si můžu vzít, nebo to bylo jen jako?"
řekla ještě Lucka pro pobavení všech a pak už se opravdu rozloučila.

Záznam chatu s Lucií Bílou si čtěte zde.