"Po týdnu hospitalizace se Jiřinka cítí výborně a měla by jít už brzy domů," prozradil Blesku režisér. Adamec herečce přinesl léčivý ibiškový čaj, který dovezl z Egypta. "Musí hodně pít," řekl Blesku a dodal, že Jiráskové pomohly infuze a už se necítí malátná. Stav herečky se natolik zlepšil, že bude moci rozjet i natáčení 5. řady Pojišťovny štěstí, kde se má Jirásková vdát za hrobníka.

Fotogalerie
2 fotografie

"Jiřinka má také smluvní závazky s divadlem. A stát tři hodiny na jevišti je o dost namáhavější, než točit seriál. Jiřinka potřebovala v nemocnici nabrat síly," vysvětlil Adamec. Jirásková Blesku ale prozradila ještě další svoji aktivitu - píše životopisnou knihu.

"Na té jsem chtěla pracovat už v létě. To jsem ovšem díky operacím strávila celé v nemocnici, tak se na to vrhnu až teď," řekla Blesku herečka s tím, že kromě všech svých lásek a nelásek, v knize vzpomene i Janu Svítivou, kamarádku z chalupy ze Šumavy.

"Moc mi pomohla doma v Praze, když mě pustili ze špitálu po operaci krčku. S vědomím, že v noci nejsem sama, jsem byla klidnější. Naštěstí mám velký byt, takže může u mě být a má i své soukromí," dodala Jirásková.