Po rozchodu s hokejistou Lukášem Filipem (29), se kterým žila sedm let, byla Kateřina půl roku sama. A teď zase září štěstím. Její novou láskou je hokejista Martin Tůma.

Fotogalerie
2 fotografie

"Ano, s Martinem jsme spolu," potvrdila informace Blesku Kateřina. "I když fráze typu "umím si s ním představit celý život" doslova nesnáším, tentokrát musím udělat výjimku. Jsme spolu sice teprve čtvrt roku, ale je to hodně vážné," překvapila sexy moderátorka.

A vůbec jí nevadí, že je Martin o tři roky mladší. "Vůbec ten věkový rozdíl nevnímám. Martin byl draftovaný NHL, pět let se sám o sebe staral v Americe a je to znát. Je to velmi vyspělej kluk," vysvětlila Kristelová.

Martin Tůma je v hokeji známým jménem. Hrál za tým Florida Panthers, loni byl v extraligovém Litvínově, letošní sezonu hraje za Ústí nad Labem. "Umí mě zkrotit. Má všechno, co by pravý chlap měl mít," pěje ódy na svoji novou lásku Kateřina. Brzy Martina představí veřejnosti. "Za čtrnáct dní mám křest svého kalendáře pro Boom TV. Tam nebude chybět," dodala Kristelová.