Pro samé pracovní vytížení pak nezbývá slavným ženám na jejich protějšky čas, vztahy tedy leckdy končí v troskách. Které modelky a moderátorky své pracovní vytížení neustály?

Kateřina Kristelová (28)

Kateřina Kristelová (28)
Autor: Vladimír Štross (Playboy)

Moderátorka Kateřina Kristelová se se svým dlouholetým přítelem Lukášem Filipem rozešla letos v červnu. Sama krach jejich sedmiletého vztahu přisoudila tzv. únavě materiálu, své zde ale jistě vykonaly i nahé fotky, které Kristelová nafotila pro Playboy. Na tom, čí kariéra bude mít přednost, se tito dva nedokázali dohodnout. Lukáš hrál hokej ve Francii, Kateřina byla plně vytížená doma v Čechách.

O focení Kristelové pro Playboy si přečtěte zde!


Michaela Ochotská (23)

Michaela Ochotská (23)
Autor: Blesk - Jiří Černohorský

Moderátorka, herečka a modelka Michaela Ochotská se právě rozešla se svým přítelem. Prací je tato půvabná blondýna teď zcela zavalena. Spolu s Kristelovou bude zanedlouho moderovat finále Miss Europe Junior. A kvůli dalším lukrativním pracovním nabídkám teď objíždí celou Evropu. Více zde!


Kateřina Sokolová (19)

Kateřina Sokolová (19)
Autor: Jiří Černohorský

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová se v červenci 2007 rozešla s modelem Tomášem Mihulkou, nesouhlasila s jeho přihlášením do reality show Vyvolení. Kariéru chtěl tedy upřednostnit paradoxně přítel, ani vytíženost miss a modelky však vztahu zřejmě nepřidala. O zatím posledním příteli Sokolové, který je už ale také minulostí, čtěte tady!


Taťána Kuchařová (20)

189605:gallery:true:true

Miss ČR a Miss World 2006 Taťána Kuchařová ustála útok neznámého hackera, který ji a jejího přítele, radního Milana Richtera, vypodobnil v pornokomiksu (více zde). Nápor, který se na ni ale navalil bezprostředně po vítězství v Miss World, se podepsal na jejím vztahu s nyní již ex-přítelem, modelem Petrem Dismanem.


Michaela Salačová (25)

216387:gallery:true:true

Miss ČR 2000 Michaela Salačová své vítězství v prestižní soutěži krásy také odnesla rozchodem. Se svým tehdejším přítelem se rozešla brzy po finále Miss. Rozjela úspěšnou kariéru modelky a k tomu se ještě stala známou dýdžejkou. Loni v dubnu se nakonec Salačová provdala za podnikatele Dalina Vajčnera. Na svatbu přitom nepozvala žádnou ze svých kolegyň - modelek.


Diana Kobzanová (26)

188917:gallery:true:true

I Miss ČR 2001 Diana Kobzanová, které byl její titul odebrán za nafocení erotických fotografií pro časopis Leo, se 5 měsíců po svém vítězství rozcházela. Tři a půl roku trvající vztah tehdy kvůli strmě stoupající kariéře modelky opět lehl popelem. Na modelingová mola už dnes Kobzanová vyráží pouze výjimečně, stala se úspěšnou moderátorkou.