"Bude to fantazie," tvrdí Štolpa, který při práci zapomíná i na trable s Markétou Plánkovou (30).Herečka nechce Štolpovi půjčovat jejich třináctiměsíční Agátu a Štolpa má v hercích komedie prý stoprocentní zastání.

"Ženský jsou mrchy," konstatuje Martin Čáp. Ten spolu s Martinem Jarošem navštívil v Polsku režiséra filmu Julia Machulského, který filmovou Sexmisí pobláznil před lety celý svět.

"Měli jsme strach. Je to ale nesmírně sympatický člověk a práva nám prodal na tři divadelní sezony," vysvětluje Čáp. Představení to bude zájezdové a hlavní role se ujme Mojmír Maděrič v alternaci se Štolpou. Ten bude mít co dělat. Hraje v jiných divadelních hrách a do toho stále točí Velmi křehké vztahy.

"V seriálu mi naštěstí vyšli vstříc, strefi li se mi do harmonogramu, takže stíhám," říká Štolpa. Dále uvidíme René Slováčkovou, Evu Čížkovskou nebo právě se rozvádějící Michaelu Dolinovou. "Takovej je život," povzdechla si Dolinová a prozradila, že Sexmise k smrti vyděsila její děti. To když se podívaly na lednici na mámin denní rozvrh: Po - Sex od 10 do 13, St - Sex od 13 do 17 a Pá - Sex celý den.